Kommisjon

Kommisjonssalg, eller formidlingssalg som det også kalles, blir mer og mer vanlig.

Enkelt forklart tar Haneborg Auto AS seg av hele salget av bilen din. Det er mange fordeler med å la et profesjonelt firma ta seg av salget for deg. Først og fremst oppnår vi som autorisert bilforhandler erfaringsmessig høyere priser og raskere salg enn det en privatperson gjør. Dette fordi det er mange fordeler med å kjøpe bil fra et firma. Vi kan for eksempel ta innbytte i all slags biler, vi ordner med finansiering og gunstig forsikring mm.

Prosessen foregår slik:
* Vi får et bilpleiefirma til å sjekke bilen og klargjøre den for salg
* Bilen flyttes til vårt fotohjørne og taes bilder av med profesjonelt utstyr og fotolamper
* Vår selger utformer en annonse og publiserer denne på blant annet finn.no
* Vi tar oss av all kundekontakt via telefon, mail og besøk i butikken
* Visning av bilen og inngåelse av avtale med ny eier ordnes her
* Du får avtalt oppgjør direkte inn til din konto (eventuelt også til banken hvis det er lån med pant i bilen) før vi omregistrerer bilen på ny eier og overleverer den

Bilen står trygt innelåst i våre oppvarmede salgslokaler i Odalsgata 29, sentralt i Lillestrøm. Er bilen i daglig bruk frem til den blir solgt kan vi også avtale visning med aktuelle kunder til et tidspunkt som passer deg.

Aller først inngår vi en skriftlig avtale utformet av Norges Bilbransjeforbund der det fremgår hvor mye penger du minimum skal sitte igjen med når bilen er solgt. Du kan selvsagt også når som helst gå ut av avtalen uten å få noen ekstra utgifter med dette.

Ta kontakt for mer informasjon
Tlf.: 458 85 660
post@haneborgauto.no